VILLA & HOTELS

Borgo della Meliana, pe urmele Via Francigena

Borgo della Meliana oferă pasionaților un amestec fermecător de apartamente exclusiviste și vile ce pot fi închiriate independent. Situate în apropierea pitorescului peisaj al orașului Gambassi Terme – lângă San Gimignano – vilele se prezintă cu un décor elegant, accentuat de dormitoare spațioase, băi și spații destinate relaxării – atât în interior, cât și în exterior – ceea ce face din cazare un loc ideal pentru cupluri, familii sau grupuri de prieteni. Poziționat la sud de Florența, în regiunea Chianti, Borgo della Meliana este o locație ideală pentru vizitarea numeroaselor puncte de interes din Toscana.

Resortul dispune de douăzeci de apartamente de vacanță cu unu, două sau trei dormitoare, precum și trei vile ce pot fi închiriate în mod independent, două dintre ele oferind și piscină privată. Toate reședințele dispun de o loggie în aer liber sau o grădină private, locul unde oaspeții se pot bucura de mese tradiționale sau pot admira spectaculosul peisaj al Toscanei. Totodată, există o grădină de mari dimensiuni – ce poate fi utilizată în comun – cu chiparoși și ansambluri florale parfumate, o zonă de grătar și chiar un cuptor cu lemne, locul unde vă puteți exersa talentele în coacerea unei pizza. Proprietatea în sine datează din anul 1325, atunci când era utilizată ca stație de odihnă pentru călătorii care părăseau Florența. De altfel, zona unde se face recepția face parte din clădirea originală, locul unde pelerinii care mergeau pe Via Francigena – în epoca medievală, către Roma sau Țara Sfântă – se opreau pentru odihnă și baie. Borgo della Meliana este una dintre puținele ferme din regiune încrise în patrimoniu ca “moștenire artistică și culturală”, restaurarea reușind să conserve mare parte din clădirea istorică. Apartamentele de vacanță sunt decorate cu gust, respectând tradiția zonei, in interiorul lor regăsind numeroase antichități și mobileir confortabil.

Decorule ste dominat de culori calde, ideea fiind de a crea o atmosferă plăcută, fiecare dormitor beneficiind de băie modern și elegantă. Locurile de cazare reflect luxul și confortul, fiecare dormitory sau vilă având aer condiționat, TV prin satelit, Wi-Fi și o casetă pentru păstrarea obiectelor de valoare. De asemenea, complexul dispune de o grădină de mari dimensiuni, un excelent punct dpentru desfășurarea de evenimente, reuniuni sau ceremonii speciale. Totodată, un foișor instalat pe dealul pitoresc este perfect pentru organizarea unor cununii civile, în timp c eîn fața recepției se află o terasă acoperită – ideală pentru petreceri, recepții sau chiar pentru relaxare. Pentru cei care doresc să exploreze regiune, la biroul de receție sunt disponibile informații despre monumentele din zonă, itinerarii, bilete la muzee, restaurant sau degustări de vin. Două piscine se află la dispoziția oaspeților, ambele cu hidromasaj, fiecare având și o alveolă special pentru copii. Zona din jurul piscinelor este amenajată cu șezlonguri și paravane, în față lor desfășurându-se spectaculosul mediu rural toscan. Cum poziția Borgo della Meliana este una central, aveți ocazia să vizitați cea mai mare parte a regiunii Cianti, în timp ce Siena, San Gimignano, Volterra, Florența și Pisa se află la maxim o oră depărtare. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

No Comments

    Leave a Reply