VILLA & HOTELS

Castello di Vicarello, inaugurat cu oferte unice

Castello di Vicarello, o reședință de lux situată între Roma și Florența, în regiunea neatinsă a dealurilor toscane din Maremma și malul mării Tireniene, a fost inaugurat în cursul acestui an cu o varietate de oferte noi și după o renovare complexă. Un Spa complet și un meniu al fresco nou, lansat în cadrul unei vile private ce dispune de cramă proprie, oaspeții având ocazia să petreacă una dintre cele mai spectaculoase vacanțe în castelul construit la mijlocul ecolului al XII-lea, alături de servicii exclusiviste oferite de proprietarii acestei reședințe.

De altfel, proprietarii locuiesc într-o anexă a castelului renascentist, asigurând oaspeților cele mai bune condiții de petrecerea a timpului liber, fiecare solicitare fiind întâmpinată cu o notă personală. Achiziționat în anii 1970 de Aurora și Carlo Baccheschi Berti, aceștia au renovat complet clădirea pentru a oferi un refugiu tipic toscan, cu influențe contemporane și tușe ce aduc aminte de călătoriile proprietarilor în Orientul Mijlociu și Indonezia, alături de piese de artă originale care împodobesc pereții coridoarelor și a încăperilor. Astăzi, sub mâinile capabile ale Aurorei și fiului său – Neri – reședința oferă oaspeților confort și unele dintre cele mai spectaculoase împrejurimi, castello di Vicarello reuțind să atragă călători aflați în căutarea unor experiențe autentice toscane, fără compromisuri în ce privește luxul. Opt apartamente se află la dispoziția a aproximativ douăzeci și doi de oaspeți, în timp ce personalul atent, dar foarte discret, se află la dispoziția acestora. De asemenea, bucătarul șef și echipa sa se află la dispoziția oaspeților cu una dintre cele mai sănătoase bucătării, aceștia folosind numai ingredient din grădina proprie sau a fermierilor locali, mesele putând fi servite în orice colt al proprietății. De altfel, Neri și echipa continua să ofere exact același farmec și rafinament ca în epocile trecute, alături de confortul timpurilor moderne,

Castello di Vicarello fiind o proprietate întinsă pe o suprafață de patruzeci de hectare – acestea oferind ulei de măsline, alimente bio și unele dintre cele mai bune vinuri din regiune (podgoria fiind înființată în urmă cu douăzeci și cinci de ani de Carlo Baccheschi Berti și fiul său cel mare, Brando). De asemenea, pentru acest sezon, Castello di Vicarello pune la dispoziția oaspeților un Suite Spa complet, alături de aceasta regăsind o cameră cu aburi private, sauna, duș în aer liber – amenajat într-o grădină cu rozmarin – și cadă cu hidromasaj. Suita, realizată în stilul chalet modern, oferă intimitate și izolare completă, platforma exterioară permițând sesiuni de yoga și locuri unde vă puteți bucura de soarele blând al provinciei Toscana (Suite Spa are un preț de 1160 Euro/noapte și este disponibil pentru doi clienți). Totodată, cea mai mare Suite al hotelului – Villa Chiesina – a fost renovate pentru sezonul 2019 și oferă evadarea perfecta pentru unele dintre cele mai bune vinuri din regiune. Un nou spațiu a fost adăugat în vilă – ghidat de Brando Baccheschi Berti – destinat degustărilor de vinuri roșii și able, locația beneficiind și de o terasă private de unde puteți admira spectaculoasele priveliști ale Mării Tireniene (Villa Chiesina are un preț de 1160 Euro/noapte și este disponibilă pentru doi oaspeți). În fine, gurmanzii pot beneficia de unele dintre cele mai bune meniuri – concepute de noua echipă a bucătăriei – aceasta oferind delicatese locale și produse cultivate pe proprietate (meniul fiind disponibil inclusiv la cele două piscine infinite ale hotelului, precum și în camera). Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

No Comments

    Leave a Reply