VILLA & HOTELS

La Pineta, vilă la malul mării

O descoperire rară, această vilă este situată în stațiunea exclusivistă Roccamare, la doar câțiva pași de o splendidă și izolată plajă. În apropiere vom regăși ape cristaline și nisip fin, natura sublimă a regiunii Grosseto fiind un secret bine păstrat al coastei toscane. Aici, în apropiere de orășelul Castiglione della Pescaia și amplasată într-o pădure de pini, regăsim eleganta și spațioasa vilă La Pineta.

Proiectată de un architect faimos și obiect de studiu universitar, vila combină armonios tradițiile toscane cu accentele moderne, oferind celor care îi trec pragul un sejur liniștit și relaxant – atât în aer liber, cât și în interior. Living-ul include un salon spațios și confortabil cu deschidere către grădină și o zonă de relaxare ce dispune de șemineu și pian. La câțiva pași vom regăși zona pentru servit masa, cu douăsprezece locuri și luminator. În serile calde de vară, masa poate fi servită într-un spațiu special amenajat pe terasa vilei, acesta comunicând cu living-ul și oferind priveliști spectaculoase către grădina reședinței. Zona de living beneficiează de o bucătărie foarte bine echipată, prevăzută cu două frigidere Liebher, două congelatoare, o plită și un cuptor. De asemenea, există o cămară separată, un birou, o zonă de entertainment dotată cu canapele și TV prin satelit. Cele șapte dormitoare cu care este prevăzută vila sunt decorate individual și sunt distribuite pe diferite nivele, cinci dintre ele beneficiind de aer condiționat, băi și camere cu duș.

La capătul unui coridor vom întâlni dormitorul principal (realizat într-o paletă de culori ce includ gri-ul și albastrul deschis), acesta fiind dotat cu pat dublu, dressing separat și o baie în tonuri de culoare roz și gri – o cadă în stil victorian și duș separat. Referitor la celelalte camere, trei sunt duble și trei de tip twins. După înot, aveți posibilitatea să vă relaxați cu ajutorul șezlongurilor din lemn de tek sau puteți apela la o sesiune de pilates și yoga într-o loggie acoperită – special destinată acestui tip de relaxare. Totodată, pentru cei care doresc să înoate în mare, la o distanță de numai șaptezeci de metri – de La Pineta – veți ajunge la o plajă extrem de curată, rezervată în mod special pentru invitații vilei. Pentru oaspeții La Pineta există o serie de cabane de plajă speciale, acestea fiind dotate cu bănci din lemn de tek, mese și șezlonguri. Pentru cei cu spirit de aventură, există ocazia de a descoperi zona de coastă, de a naviga sau de a apela la o serie de sporturi nautice, precum windsurfing, snorkeling și scuba-diving. De asemenea, există posibilitatea de a vă plimba pe străduțele orășelului Castiglione della Pescaia, de a gusta una dintre băuturile răcoritoare servite în cadrul clubului Punta Ala Golf Club sau de a explora istoria poporul etrusc la Muzeul de Arheologie din Vetulonia.

La Pineta

No Comments

    Leave a Reply