VILLA & HOTELS

Siena, Villa Podere Panico

Podere Panico este un loc de poveste, istorie și autenticitate. Este una dintre puținele vacanțe pe care le puteți petrece explorând ore întregi împrejurimile, admirând finețea detaliilor și imaginându-vă viață trăită la această fermă de generații întregi. Timp de aproape patru sute de ani, Podere Panico a fost poziționată pe una dintre principalele rute de pelerinaj către Roma.

În timpul celui de-al doilea război mondial, reședința a constituit locul ideal de odihnă pentru soldații francezi – și cine știe câte alte generații s-au perindat pe aici. Spațiul de cazare oferă posibilitatea găzduirii a șaisprezece persoane, în timp ce spațiul exterior este perfect pentru un eveniment de mari dimensiuni sau, de ce nu, chiar o nuntă. Aflată în mijlocul unui peisaj pitoresc, reședința dispune de tavane cu grinzi de lemn – ce sprijină un vechi acoperiș, realizat în stil tradițional – ceea ce face din această locație una cu adevărat autentică. Interiorul este dominat de grinzi din piatră, realizate în stil roman, acestea făcând legătura între diversele spații interioare ale vilei. Restaurată în stilul medieval al provinciei Toscana, Podere Panico oferă oaspeților o înfățișare foarte apropiată de construcția originală. Spațiile sunt generoase, ele îmbinând perfect spațiile de odihnă cu cele de relaxare (exterioare).

Tavanele înalte și numeroasele arcade păstrează un interior foarte luminous, aerul proaspăt având posibilitatea să “curgă” pe întreaga suprafață a reședinței. Mobilierul confortabil și aparatele de ultimă generație adaugă o notă luxoasă și modernă naturii rustice a vilei. De asemenea, au fost păstrate unele caracteristici tradiționale, precum șemineul și cuptorul cu lemn – excelent pentru pregătirea meniurilor tipic toscane – facilitățile moderne fiind completate de o sală de fitness și saună. Toate cele șase dormitoare dispun de paturi king size și băi proprii, plantațiile de măslini și dealurile din apropiere oferind intimitate proprietății Podere Panico. În apropiere veți regăsi Siena, un oraș renumit pentru arta, bucătăria si muzeele sale, în centrul orașului putând admira Palazzo Publico.

No Comments

    Leave a Reply