VILLA & HOTELS

Tenuta Pomona, vilă în peisajul rural etrusc

Tenuta Pomona este o reședință situate pe dealul sudic al vechiului oraș etrusc Cortona. Această vilă și anexa din piatră – renovate recent – au fost actualizate pentru a îndeplini cele mai înalte standarde în turismul de lux. Arhitecții care au regândit această proprietate s-au concentrat pe menținerea autenticității vilei, ei utilizând materiale care respect structura peisajului unic al Toscanei. Cu patru dormitoare de lux, interioare spațioase și zone retrase, această vilă este eprfectă pentru escapade de familie, pentru un eveniment corporativă sau pentru o ocazie specială.

Villa Tenuta Pomona

Aflată la o distanță confortabilă de micuțul oraș Cortona, frumoasa proprietate Tenuta Pomona beneficiează de peluze luxuriante, grădini vibrante și măslini emblematici. Atât casa principal, cât și casa de oaspeți sunt realizate din piatră, cu grinzi de lemn expuse și podele din gresie, completând astfel atmosfera autentică toscană. Dcorul vilei este unul elegant, cu design contemporan al mobilierului și accente calde de lemn, ferestrele surprinzând superbele priveliști din mediul rural. Bucătăria este complet utilată, cu aparate de ultimă generație și blaturi din granit. De asemenea, puteți beneficia de televiziune prin satelit, Wi-Fi, aer condiționat și un șemineu grandios în camera de zi.

Dacă plănuiți o ocazie specială sau doar mese de familie, reședința dispune de o masa de mari dimensiuni în interior (aici putând fi servite meniuri al fresco), precum și zone de mici dimensiuni unde se poate bea cafeaua de dimineață. De-a lungul sejurului, vă puteți bucura de servicii de curățenie zilnic, mic dejun și cină – pregătită de un bucătar privat. Un alt avantaj al rezervării îl reprezintă un tur organizat în orașul Cortona, o modalitatea excelentă de cunoaște zona și istoria acesteia, precum și micuțele magazine, brutării, piețe și cluburile de noapte. Dacă doriți o excursie prelungită, orașul Siena se află la mai puțin de o oră de mers cu mașina, puteți să vizitați Parcul Regional Trasimeno sau să vă scufundați în superbul mediu natural al provinciei Toscana. A Presto!

No Comments

    Leave a Reply