VILLA & HOTELS

Villa Casina, relaxare în mediul rural toscan

Această vilă extraordinară constituie locul ideal pentru o lună de miere în Toscana, locația fiind prezentată drept una dintre cele mai frumoase din lume – pentru cupluri – de publicația Condé Nast Traveller. Recent restaurată, această capodoperă este o veche reședință din piatră, alături fiind ridicat un pavilion modern, somptuos, acesta fiind amenajat în jurul construcției propriu-zise, vila fiind amplasată într-un spectaculos loc din mediul rural al provinciei Siena.

Dacă optați pentru un sejur aici, vila oferă unele dintre cele mai rafinate locații toscane, superbele priveliști rurale deschizându-se de pe terasa situate în aer liber, în timp ce puteți să vă relaxați în bazinul cu hidromasaj din marmură și să vă scufundați în piscina infinită. De asemenea, aveți posibilitatea să gătitți o masa delicioasă în bucătăria situate în aer liber – sub o pergola – alături de prepararea unor excelente băuturi răcoritoare la barul terasei, precum și  savurarea unor meniuri alfresco. După-amiază, aventurați-vă pe bicicletele puse la dispoziție de gazde pentru o frumoasă plimbare la țară, avâd ocazia să vă bucurați de aerul curat de la apusul soarelui și cerul înstelat, sorbind din excelentele vinuri ale regiunii. Interiorul vilei include numeroase spații confortabile, oferind o relaxare rafinată și mese delicioase. Pereții din sticlă (de mari dimensiuni) oferă brize aromate și vederi sublime spre pavilionul interior. Aveți posibilitatea să admirați peisajul înconjurător stand în patul confortabil sau scăldându-vă în bazinul din marmură.

În același timp, seara puteți savura meniuri specific italiene în livingul somptuos – cu vedere panoramică – înainte de a vă așeza la un clasic festin toscan. Bucătăria este complet echipată, combinând facilități contemporane – precum un espressor – cu rafinate vestigii ce amintesc de o altă epocă, menționând aici un cuprtor medieval. Pardoselile sunt realizate din gresie locală, în timp ce pereții sunt din piatră și beton expus, alături de fermecătoare bârne din lemn – ce evocă eleganța rustică a regiunii Sienei. În ce privește cazarea, dormitorul principal ocupă spațiul situate în turnul clădirii. La nivelul superior, somptuosul dormitor dispune de baie cu cabină de duș, în timp ce nivelul inferior include o camera de zi cu șemineu clasic toscan. Biblioteca este dotată cu pat de zi și baie proprie, aceasta putând găzdui (confortabil) un oaspete suplimentar. Villa Casina este situate la doar zece minute de Villa Papală Cetinale și de grajdurile de cai de la Ficareto, în timp ce Siena este la doar paisprezece kilometri.

No Comments

    Leave a Reply