Villa Oliveto - Siena
VILLA & HOTELS

Villa Oliveto, o reședință tipică pentru zona Sienei

Dacă ești pasionat de regiunea Toscana, atunci trebuie să experimentezi tot ce este mai bun din această provicie. Cum majoritatea atracțiilor se află în zona rurală, am ales pentru dumneavostră un mic sat – denumit Castemuzio, în apropiere de Siena – locul oferind o extraordinară vilă cu cinci dormitoare și priveliști spectaculoase asupra mediului înconjurător.

Villa Oliveto - Siena

În jurul Villa Oliveto regăsim un parc și o piscină privată (perfectă pentru familiile cu copii), în timp ce părinții se pot bucura de vizionarea apusului în compania prietenilor și a unui pahar cu vin pe terasă. Vila și grădina sunt situate în mijlocul unei pitorești livezi de măslini (o caracteristică definitorie pentru această regiune). Piscina infinită oferă priveliști spectaculoase către dealurile din jur; le puteți savura din apă sau dintr-un șezlong aflat pe terasa din jurul bazinului cu apă. O terasă ideală pentru plajă sau pentru servitul mesei în aer liber, la dispoziția oaspeților fiind regăsit și un grătar cu cărbune și un spațiu umbros pentru servitul mesei. Pentru cei mai tineri vizitatori, sunt disponibile paturi și scaune înalte; totodată, adulții vor fi răsfățați cu Wi-Fi și televiziune prin satelit. Fermecătoarea vilă dispune de două etaje și a fost recent renovată prin utilizarea materialelor tradiționale locale, regăsind aici grinzile din lemn de castan și teracotă. Camerele sunt deschise și bine aerisite, cu ferestre mari – orientate către grădină – pereți albi și o combinație veselă de mobilier rustic și modern. Bucătăria este bine utilată, aici regăsind dulapuri din lemn, blaturi din piatră și pereți îmbrăcăți în ceramică.

Villa Oliveto dispune de trei dormitoare la parter și două dormitoare la etajul al doilea, acestea din urmă fiind accesate de o scară exterioară. La parter, două dintre dormitoare sunt dotate cu paturi king-size (din care una are de baie proprie, în timp ce al doilea dormitor are acces la o baie situată pe culoar). Al treilea dormitor oferă două paturi twin. La etajul al doilea regăsim un dormitor cu pat king-size și baie proprie, în timp ce al doilea dormitor oferă două paturi twin și o baie comună. Toate cele cinci dormitoare au ventilatoare montate în plafon – pentru nopțile calde de vară. Dacă dorești să „evadezi” din vilă, la doar cinci minute de mers pe jos – în satul Castelmuzio – vei regăsi o multitudine de magazine elegante, restaurante și parcuri. Dacă alegi să te plimbi cu mașina, la doar zece minute de Villa Oliveto este situat orașul Pienza și la paisprezece kilometri gara din Sinalunga. Totodată, pasionații de ski trebuie să știe că în apropiere este Monte Amiata – cunoscut pentru pârtiile sale – la doar cincizeci si cinci de kilometri depărtare, aeroportul din Florența (capitala provinciei) fiind poziționat la doar o 132 kilometri. Dacă sunteți interesați de această destinație, vă rugăm să ne contactați. A Presto!

No Comments

    Leave a Reply