VILLA & HOTELS

Villa Rietine, chintesența unei vacanțe toscane

Bucurați-vă de chintesența unei vacanțe toscane la Villa Rietine, reședința fermecătoare dispunând de tot ceea ce îți dorești de la un refugiu rural toscan – de la arhitectura istorică și până la facilitățile moderne ce include (și) o grădină private de mari dimensiuni. Situate în imediata apropiere a satului Gaiole, provincial Chianti, locația constituie locul perfect pentru explorarea podgoriilor locale și a orașelor medieval bine conservate.

Villa Rietine

De altfel, podgoriile, plantațiile de măslini și padurile de stejari din zonă creează o atmosferă liniștită pentru cei acre vor să se bucure de viața în aer liber. De asemenea, puteți să vă relaxați pe una din terasele din apropierea vilei, cu zone largi de ședere și servit masa, priveliștile oferite surprinzând mediul rural toscan și satul situat pe dealul Lecchi, precum și posibilitatea organizării unui grătar. Dacă doriți să vă relaxați, un tunel acoprit cu viță de vie vă poartă pașii către o piscină infinită, aici putând să vă bronzați sau dormi sub o pergolă. După o zi explorare a zonei, vă puteți dedica unui film sau conversa alături de șemineul de mari dimensiuni. Interioarele frumoase ale vilei oferă oaspeților arhitectura tradițională și luxul contemporan.

Villa Rietine

Camera de zi, sala de mese și bucătăria complet echipată – în formă de L – se prezintă cu detalii originale, precum podelele din teracotă, tavanele cu grinzi din lemn și șeminee din piatră sau cărămidă, alături de completări mai noi – canapele și fotolii din plus, o masa pentru sevitul diferitelor meniuri locale (ce amintește de fermele locale) și blaturi de bucătărie din marmură. Un salon separat – în sufrageria principal – oferă locul perfect pentru a viziona diferitele emisiuni televizate, alături de prieteni sau familie. Fiecare dintre cele patru dormitoare ale Villa Rietine dispun de același aspect rustic și elegant, identic cu restul reședinței, precum și o baie privată.

Villa Rietine

De asemenea, dormitorul principal oferă un pat king size, în timp ce celelalte trei dormitoare dispun de paturi double. Dormitorul principal este situat într-o anexă la parter și ar putea fi utilizat ca spațiu retras pentru diferite evenimente (nuntă sau oaspeți sosiți pe ultima sută de metri). Pentru cei care vor să exploreze regiunea, în apropiere vor putea să regăsească diferite castele, biserici sau podgorii, precum și satul Gaiole – locul ideal pentru explorarea mediului rural Toscan. De asemenea, puteți parcurge magazinele și discuta cu localnicii în barurile locale, puteți să vă plimbați pe străduțele pitorești, să degustați din celebrele vinuri de Chianti.

Villa Rietine

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply